Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@00:00:28 GMT

۳۱ دستگاه برای کاهش تصادفات جاده‌ای مسئولیت دارند

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۴۵۰۰۱

۳۱ دستگاه برای کاهش تصادفات جاده‌ای مسئولیت دارند

سرهنگ سید قاسم موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه همیشه کنترل سرعت و کاهش تصادفات نیاز به کار جمعی داشته است، اظهار داشت: در این راستا هر دستگاهی باید به نقش خود توجه داشته باشد تا نتیجه موفقی داشته باشیم.

وی افزود: برای این امر هماهنگی‌هایی را با وزارت راه و شهرسازی با حمایت سازمان جهانی بهداشت داشته ایم که به دنبال آن ۶ محور در سه استان مدیریت و کنترل سرعت را آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل و نقل پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه جلساتی را برای هماهنگی با وزارت راه برگزار کرده ودر سه اقدام برنامه‌ریزی‌ها آغاز شد، گفت: ساماندهی تابلوها و علائم رانندگی، ایمنی و ترافیک و اعمال مقررات سه محور مورد توجه بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در محورهای اصفهان – نجف آباد – تیران – داران و اصفهان – دلیجان این طرح اجرایی شده است، افزود: اقدامات صورت گرفته در این محورها فراتر از خدمات ارائه شده در دیگر محورها است.

موسوی با بیان اینکه بر اساس تحلیل داده‌ها در زمینه ایمن سازی اقدام می‌شود، اضافه کرد: استان‌های خراسان رضوی و مرکزی نیز از دیگر استان‌های پایلوت اجرای این طرح هستند.

وی با اشاره به اینکه ۳۱ ارگان در کاهش تصادفات در کشور وظیفه دارند، افزود: هر کار جمعی به نتیجه مطلوب می‌رسد، تمام کارهای ایمنی ترافیک در بحث مدیریت و کاهش تصادفات نیاز به کار جمعی دارد.

کد خبر 5505490

منبع: مهر

کلیدواژه: تصادفات رانندگی طرح ایمنی جاده ها فراجا بوشهر کرمانشاه ساختمان متروپل دهه کرامت ویروس کرونا آمار کرونا اردبیل خراسان رضوی متروپل آبادان مشهد تبریز احتکار سالروز ارتحال امام خمینی میلاد حضرت معصومه کاهش تصادفات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ مرگ در جاده ترانزیتی پل فیلهان ممسنی پل رستم جولان می دهد

تین نیوز

استان فارس با قرار گرفتن در کریدور ارتباطی جنوب با مرکز و شمال کشور یکی از پرترددترین جاده های کشور به شمار می آید؛ یکی از محورهای پرتردد این استان جاده پل فهلیان ممسنی تا پل بریم رستم است که به جاده مرگ لقب گرفته است.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، در محور پل فهلیان ممسنی تا پل بریم رستم میزان تصادفات بسیار بالاست و  گفته می شود در این مسیر شوتی ها تردد بسیاری دارند. تمام این عوامل، این محور را تبدیل به یکی از محورهای خطرناک و حادثه خیز کرده است.

درخواست مردم شهرستان های ممسنی و رستم  برای دو بانده کردن جاده پل فهلیان تا پل بریم (جاده مرگ) در حالی مطرح است که عملیات تعریض این محور از اردیبهشت ماه سال 96 کلنگ زنی شده و علیرغم گذشت زمان عملیات اجرایی آن به کندی پیش می رود و همچنان بلاتکلیف است.

مردم این منطقه بر این باورند که سهم آنها از این جاده ارتباطی فقط مرگ عزیزان است، در صورتی که جاده یکی از شاخصه های مهم توسعه است و منتظر اقدام عملی جدی فارغ از شعارهای فرسایشی و سیاسی هستند.

در مطالبه مردم شهرستان ممسنی و رستم خطاب به مسئولان استانی و کشوری از جمله وزیر راه و شهرسازی و مدیر کل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس آمده است: محور ترانزیتی شرق-غرب شهرستان رستم که از پل فهلیان شروع و تا پل بریم امتداد دارد، به جاده مرگ شهرت یافته است. علی رغم پیگیری های فراوان رسانه صدای ایل، همچنان بسیاری از مردم شهرستان رستم و شهرستان های همجوار قربانی وضعیت نامساعد این محور ترانزیتی شده اند. این در حالی است که محور مذکور پیوند دهنده چهار استان فارس، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و خوزستان در جنوب کشور است و قریب به اتفاق کالاهای تجاری نیز ناگزیر از عبور از این محور هستند.

با توجه به اهمیت راهبردی این جاده از منظر اقتصادی و عبور و مرور تعداد عظیمی از خودروها که عمدتاً به دلیل شرایط نامطلوب که منجر به تصادف و فوت شهروندان از جمله هنرمندان این دیار شده است، خواستار تعریض و دو بانده شدن این مسیر برای جلوگیری از به خطر افتادن جان شهروندان هستیم. امید است با رایزنی و تعامل با نهادهای خدمت رسان در کشور زنجیره مرگ سریالی در به پل بریم را پایان یابد.

گفتنی است بیش از ۳۳ دستگاه در کشور وجود دارد که در حوزه ایمنی و حمل ونقل نقش و سهم بالایی را به خود اختصاص داده اند؛ اما از میان این ۳۳ دستگاه وزارت راه، شهرداری ها، پلیس راه، اورژانس، هلال احمر، صداوسیما و مراکز درمانی راهداری از مهم ترین دستگاه های ناظر بر ایمنی حمل ونقل بوده که باید برای اجرائی شدن همه موارد ایمنی حمل ونقل، همه دستگاه های مسئول به بهترین شکل ممکن به وظایف خود عمل کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پرترددترین جاده کشور کدام است؟
  • رفع ۸ نقطه پرتصادف در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • ممنوعیت تردد موتورسیکلت در آزادراه‌ها
  • کاهش ۶ درصدی تلفات جاده‌ای
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا
  • کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است
  • ◄ مرگ در جاده ترانزیتی پل فیلهان ممسنی پل رستم جولان می دهد
  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • سه مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور شوش - اهواز
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران