Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان شهردار اصفهان ایجاد خطوط تراموا را در دستور کار دانست و گفت: این طرح که در دستور کار دو شهردار قبلی اصفهان بود، برای نهایی شدن باید چند مرحله دیگر هم بگذراند از جمله تصویب در شورای عالی ترافیک و اگر این مسیر در مراجع کارشناسی تایید نشد، ما فردا پاسخگو نخواهیم بود چون سهم خود را انجام داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدرت الله نوروزی امروز (سه شنبه -۱۲ اسفندماه) در جمع خبرنگاران، از انجام اقدامات مطالعاتی ساخت خطوط تراموا در دوره های قبلی مدیریت شهری خبر داد و افزود: بعضی از اقدامات ایجاد خطوط تراموا در اصفهان از قبل انجام شده بود، از جمله مطالعات لازم برای اجرای پروژه که در طرح جامع ترافیک شهر در گذشته مطرح شده بود اما کسانی که آن زمان این طرح را بررسی می کردند، اکنون نظر دیگری دارند.

وی با اشاره به این که مدیران شهری در دوره های قبل، ساخت تراموا را در اصفهان ضروری می دانستند، گفت:  در این دوره هم بر اساس مطالعات تکمیل نشده، ما به طرح ورود یافتیم و تلاشمان این بود که به شکل کار مشارکتی انجام شود به همین دلیل با قرارگاه خاتم الانبیا تفاهمی امضا شده تا کار مشارکتی انجام شود و این سرمایه گذاری سنگینی بود.

شهردار اصفهان از انتخاب سه مسیر برای ساخت تراموا در دو دوره قبلی مدیریت شهری خبر داد و گفت: یکی از مسیرها از خیابان دروازه تهران به امام خمینی(ره)، دوم از دروازه تهران به شهدا و سومین مسیر از دروازه تهران به میدان آزادی بود که ما کار را از جایی آغاز می کنیم که بیشترین نفع را دارد، یعنی از دروازه تهران به دروازه شیراز البته گام دوم نیز از دروازه تهران به امام خمینی(ره) خواهد بود.

 وی شرط نهایی شدن طرح تراموا در اصفهان را تصویب در شورای عالی ترافیک دانست و ادامه داد: دو شهردار قبلی اصفهان نیز تلاش می کردند این طرح نهایی شود، ما شریکی هم برای اجرای تراموا پیدا کرده ایم که در صورت تصویب و آغاز پروژه، این افتخاری برای اصفهان خواهد بود.

نوروزی درباره مخالفت برخی کارشناسان با اجرای این پروژه نیز گفت: اگر نظرات کارشناسی بتواند مانع تصویب طرح در شورای عالی ترافیک شود، ما نیز به آن مصوبه عمل می کنیم چون در این مرحله مرجع تصمیم گیری در جای دیگر است، از سوی دیگر تمام ابزارها آماده اجرای ترامواست و اگر طرح در مراجع کارشناسی طی نشد، ما فردا پاسخگو نخواهیم بود چون سهم خود را انجام داده ایم.

هرکجا بی آر تی برود عده ای ناراضی می شوند

شهردار اصفهان درباره ایجاد مسیر اتوبوس های تندرو در اصفهان و انتقاداتی که به این طرح وارد است نیز گفت: هر کجا که بی آر تی برود، عده ای ناراضی و ناراحت می شود، ممکن است مغازه داران آسیب ببینند اما برای اداره شهر باید نفع بیشتر را در نظر بگیریم و به فکر مسافرانی باشیم که می خواهند از یک سو به سوی دیگر شهر بروند.

وی با اشاره به این که هر توسعه و آبادانی ممکن است به اقلیت هایی ضرر بزند، افزود: ممکن است توسعه یک خیابان، باعث ناراضی شدن گروهی از شهروندان شود، اما باید معابر و گره های شهر باز شود و به همین دلیل گاهی ناگزیریم که از طریق قانونی کار را دنبال کنیم، البته بسیاری از این افراد، بعدا راضی می شوند، مانند کسبه چهارباغ که در ابتدا با پیاده روسازی این خیابان مخالف بودند اما اکنون راضی هستند.

حاضریم در مسیر دوچرخه بومرنگ شویم

نوروزی با اشاره به ایجاد مسیرهای دوچرخه سواری در شهر، گفت: هدف از ایجاد این مسیرها این است که جوان ترها و خودروسواران، به جای خودروهای شخصی و تک سرنشین که ترافیک و آلودگی ایجاد می کند، با دوچرخه رفت و آمد کنند.

وی بهترین راهکار رهایی از چنگال آلودگی و ترافیک اصفهان را رواج فرهنگ دوچرخه سواری، استفاده از موتورهای برقی و حمل و نقل عمومی دانست و افزود: برای تشویق شهروندان به استفاده از دوچرخه، ناگزیریم زیرساخت های آنرا نیز در خیابان ها و معابر فراهم کنیم، به معاونان تاکید کرده ام این مسیرها به گونه ای اجرا شوند که کمترین آسیب را برای خوردو ایجاد کند اما حاضریم در این مسیر بومرنگ شویم یعنی اگر ایراد و اشکالات زیادی در کار وجود دارد، از تصمیم خود بازگردیم.

وی نارضایتی یک فرد را برای بازنگری در مسیرهای دوچرخه سواری شهر کافی ندانست و گفت: باید باید دنبال نفع اکثریت باشیم، بازهم به معاونانم توصیه می کنم یکبار دیگر مسیرهای اجرا شده و در دست اجرا همراه با نظرات مردم را بررسی کنند و اگر اکثریت با آن موافق بودند، کار را ادامه دهیم.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهردار اصفهان تراموا دوچرخه دروازه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رسول خواسته صبح چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: وجود مراکز علمی معتبر و مقاطع علمی بالا در هر منطقه‌ای به‌طور قطع اسباب رشد علمی و پژوهشی آن منطقه را فراهم می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: به حول و قوه الهی امروز اردبیل با وجود مراکز علمی و پژوهشی قوی دارای اساتید توانمند بوده و درجه علمی قابل توجهی را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل افزود: علم‌آموزی مقدس است و یکی از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فراهم‌آوری زمینه علم‌ آموزی برای قشر بانوان است و به ‌طور قطع تلاش دشمنان برای وارونه‌نمایی این مساله محکوم به شکست است.

خواسته بیان کرد: زنان در حرکت به سمت تمدن اسلامی ایران و ظهور حرکتی تاریخ‌ساز را رقم می‌زنند و با کسب علم و دانش، داشتن اصالت فکر و اندیشه‌ای وسیع می‌توانند در جامعه منشا خدمات بزرگی باشند.

وی گفت: امروزه ضرورت حضور بانوان متدین و مذهبی و متخصص در علوم دینی بیش از پیش در جامعه احساس می‌شود تا افکار مغرضانه یاوه‌گویان غربی را تبیین کرده و چهره واقعی آنها را رسوا کنند.

مدرس حوزه و دانشگاه های اردبیل تصریح کرد: نهاد مقدس حوزه علمیه خواهران با سیاست پرورش مادران متدین و مذهبی و به تبع آن تربیت فرزندان صالح و شایسته به منظور پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی و حفاظت از حرمت خون پاک شهدای عزیز از سال ۱۳۷۶ در استان اردبیل راه‌اندازی شده و رفته رفته در ۶ شهرستان توسعه یافته است.

حجت الاسلام خواسته بیان کرد: در حال حاضر بیش از یک هزار طلبه خواهر در استان در مقاطع سطح ۲ کارشناسی و سطح ۳ کارشناسی ارشد مشغول به فراگیری علوم دینی هستند.

وی اظهار کرد: مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(س) اردبیل به عنوان بزرگترین واحد حوزوی خواهران شمالغرب کشور به مدیریت حضرت آیت‌الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان در سال ۱۳۸۵ تاسیس شده است و در مقاطع سطح دو کارشناسی و سطح سه کارشناسی ارشد فعالیت می‌کند که به حول و قوه الهی و تلاش همکاران مدیریت استان امسال موفق شدیم مجوز اجرای مقطع سطح چهاردکتری در رشته تفسیر تطبیقی را از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور دریافت کنیم.

کد خبر 6100142

دیگر خبرها

  • مسئولین پاسخگو باید نتیجه کارها را به مردم گزارش دهند
  • مجارستان: در «ماموریت احمقانه» ناتو برای کمک به اوکراین شرکت نخواهیم کرد
  • دستگیری قاتل ۳ عضو یک خانواده در مریوان
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان
  • رفتار غیر حرفه ای شهربانو منصوریان/ مسئولان ووشو پاسخگو باشند
  • کشف ۲۷ فقره سرقت در سنندج
  • ۴۸ محکوم متواری در فلاورجان دستگیر شدند
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • آنروا: رفح را ترک نخواهیم کرد